fbpx

Kaker uten gluten og melk smaker minst like godt som det alle andre spiser. Det er ikke dårligere alternativer, det er fantastiske alternativer!

– Og du? ikke bekymre deg, ingen vil gjette at det er allergivennlig, så du kan trygt bake og ha det med deg dit du skal! Og er det som sier noe får du bare trekke på skuldrene og tenke ditt.

Produkter brukt i kaker:

Glutenfrie Melmikser
I kakene bruker jeg melmikser fra Schär, både mix B og C (Bread mix og pastisserie). Disse får du kjøpt i coop-butikker, eller på allergikost.no. Melmiksene fra Schär kan i de aller fleste tilfeller erstattes med andre melmikser, men ved bruk av Toro og Semper bør du holde tilbake ca 1-2 ss mel tilsette 0,5-1 teskje med fiberhusk/pshyllum i røra i tillegg.

Melkefrie Meieriprodukter
Jeg foretrekker det som før het Smøremyk rapskokos, men som nå heter Smøremyk fra Berit Plantebasert som smør i de aller fleste av mine kaker. I enkelte oppskrifter bruker jeg melkefri melange. Vegansk yoghurt, plantemelk og liknende kan byttes slik du ønsker. Jeg bruker mandel- og kokos i oppskriftene, men du kan bruke det du liker og får tak i der du handler.

Jeg gir deg tilgang til alle kakeoppskriftene mine her

SJOKOLADEKAKER

Finn din favorittoppskrift på gluten og melkefri sjokoladekake som smaker av skikkelig sjokolade! klikk deg inn for å finne akkurat den oppskriften du jakter på!

Kaker uten egg

Kaker uten egg, melk og gluten er det flere av hos meg – se et lite utvalg kaker og desserter jeg har funnet frem her!

Kaker til fest og selskap

Et kakebord som bugner av deilige søtsaker helt uten gluten og melk er fullt mulig! Se mine beste tips og oppskrifter!

Muffins og cupcakes

Porsjonskaker med deilig frosting eller halvsunne muffins med bær? Du kan rett og slett velge og vrake i oppskrifter etter eget ønske!

Klikk her for å komme til oppskriftene!

Print ut oppskriftene!

Ønsker du å ha knallgode gluten- og melkefrie oppskrifter på kaker, gjærbakst søte fristelser lett tilgjengelig? Last ned e-bøkene, print dem ut og sett i perm!