fbpx

Glutenfrie kaker uten melk

Glutenfrie kaker uten melk smaker minst like godt som det alle andre spiser. Det er ikke dårligere alternativer, det er fantastiske alternativer!

– Og du? ikke bekymre deg, ingen vil gjette at det er allergivennlig, så du kan trygt bake og ha det med deg dit du skal! Og er det som sier noe får du bare trekke på skuldrene og tenke ditt. Nederst på siden finner du info om hvilke produkter jeg foretrekker å bruke i kakene.

Kaker for selskap og fest

Klikk her for å komme til oppskriftene!

Produkter brukt i kakene:

Glutenfrie Melmikser
I kakene bruker jeg melmikser fra Schär, både mix B og C (Bread mix og pastisserie). Disse får du kjøpt i coop-butikker, eller på allergikost.no. Melmiksene fra Schär kan i de aller fleste tilfeller erstattes med andre melmikser, men ved bruk av Toro og Semper bør du holde tilbake ca 1-2 ss mel tilsette 0,5-1 teskje med fiberhusk/pshyllum i røra i tillegg.

Annonse

Melkefrie Meieriprodukter
Jeg foretrekker det som før het Smøremyk rapskokos, men som nå heter Smøremyk fra Berit Plantebasert som smør i de aller fleste av mine kaker. I enkelte oppskrifter bruker jeg melkefri melange. Vegansk yoghurt, plantemelk og liknende kan byttes slik du ønsker. Jeg bruker mandel- og kokos i oppskriftene, men du kan bruke det du liker og får tak i der du handler.

Oppskriftshefte på glutenfrie kaker uten melk

Lite trykt hefte med de mest oppskrifter på mine mest populærre glutenfrie og melkefrie kaker og andre søte fristelser.