fbpx

Høsten i Trøndelag er våtere enn noen gang, så for å skape meg en illusjon av sånn melakolsk og koselig høst med Thomas Dybdal på øret, levende lys på bordet og ro i kroppen bakte jeg muffins med smak av høst og førjulstid i går. Lyst til å prøve?

Høstfarger og deilig melankoli

Da jeg studerte var liksom høsten synonym med deilig urtete med honning, ullpledd, røkelse, Thomas Dybdal på øret og stadig høyere støynivå i kollokviegruppa etterhvert som eksamen nærma seg.

Annonse

For oss, på tross av sykling hele bygda rundt, var ikke høstmørket noe problem, det bare hyllet oss inn i et deilig teppe på en måte. Nå, 20 år etter har høsten blitt mer prega av stress før sola forsvinner, kulde, regn og smertefull kropp. Det er ved å skrive det jeg merker at jeg har blitt gammel – haha!

Uansett; jeg prøvde å gjenskape litt av følelsen fra høst og studietid ved å lage noen muffins som minner om urtete, røkelse og forventninger om jul, de smaker som et hint av pepperkaker, helt uten å være det. Jeg håper du liker dem!

2 Comments on “Autumn spice muffins (+)

  1. Kjempegode muffins – takk for oppskrift!
    Jeg måtte ta dem ut etter 14 minutter, da var de ferdige i min ovn.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.