fbpx

Søte grove glutenfrie muffins er redningen når matlysten er på bånn. De er søte, men du kan, om du ønsker det, redusere sukkermengden eller bruke honning til deler av søtningen.

Søte grove muffins

Grove glutenfrie muffins med havre, mandler og chiafrø er energibomber, og ikke sunne i slankeforstand. Men de inneholder mye fiber, som mine barn i hvertfall, sliter med å få i seg fra annen mat ;). Du kan, om ønskelig redusere sukkermengden også. Da blir de litt sunnere. Om det er viktig for deg.

Havremuffins

Havremuffins med frø og mandler metter godt, og jeg har dessuteng jort meg den erfaringen at småspiste unger gjerne spiser mer enn en muffins. Det gir dem verdifult påfyll av byggestener og energi som kroppen trenger.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.