fbpx

Egenreklame // Det er sånn at jeg må klype meg i arma, for jeg har skrevet gluten- og melkefri bakebok! En bok med oppskrifter på alle kakene du trenger for å invitere til bryllup, roinndag, bursdag, kirkekaffe og alt mellom – eller bare ha noe å kose deg med!

Kaker og sånt

Boka har fått tittelen “Gluten- og melkefrie kaker og sånt” og inneholder kaker, kjeks, muffins, desseter og sånt. Alle oppskriftene er selvsagt uten gluten og melk, flere av oppskriftene er dessuten uten egg, nøtter og soya i tillegg.

200 solgte bøker første uka!

På kun få dager med forhåndssalg ble det solgt 200 bøker, og jeg ble rett og slett nøtt til å stenge for nye kjøp før alle bøkene var pakket og sendt ut, slik at vi klarte å håndtere alt sammen. Det ble rett og slett litt kaotisk for meg å skulle håndtere begge deler kjente jeg – men nå, nå er det endelig mulig å kjøpe bøker igjen!

Ujålete kakebok

Boka er ujålete og laget i A5 som paperback/soft cover, og laget for deg som ikke elsker å bake, men som ikke har noe alternativ om du skal kunne by på kake – eller kose deg med kake – og sånt.

Kakene, dessertene og alt øvrig innhold er solid kvalitetssikret av hele familien Skjelvan over flere år – dermed vil jeg påstå at alle kakene er barnevennlige 😉 farlig gode er de i allefall!

Heimlaga bok og innhold

Som seg hør og bør, er det ikke bare innholdet i boka som er laget hjemme av meg. Alle bildene, tekstene, designet – absolutt alt med boka har jeg gjort selv – inkludert å hente den hos trykkeriet oppi byen, bare noen hundre meter fra kontoret mitt. Her er det kortreist og bærekraftig rett og slett, for selvfølgelig er det brukt svanemerket papir!

Begrensa opplag

Boka er trykket opp i et begrensa opplag på eget forlag hos Fagtrykk Steinkjer, og er derfor kun tilgjengelig i min egen nettbutikk. Dersom det går tomt er det ingen selvfølge at det trykkes opp flere bøker, så det sikreste er å kjøpe før det blir tomt!

Annonse

Knalltilbud på bokpakke

Kjøper du flere bøker og hefter samtidig er du frem mot jul 2023, sikret et knalltilbud som du aldri vil få igjen. Da får du alt du trenger for å lage middag, desserter, kaker og sånt – for hver eneste anledning hele året.

Hverdagspuls med kaker og sånt

Jeg håper og tror dette er en bok du får nytte av, og du? Selvfølgelig er det med Hverdagspuls-tips til deg også i denne boka! Se etter hjertet nederst på sidene i boka for tips til kaker og sånt som kan fryses ned og tas opp ved en kakete anledning!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.