fbpx

Å si at 2020 har vært annerledes er en underdrivelse, men et faktum er det liksom likavel. Jeg har oppsummert hva du og resten av de mange hundre tusen besøkende har likt best på bloggen i året som har gått. På den liste er det mye go’saker kan jeg love deg!

2020 på bloggen – brekt rygg og høye tall tross alt!

I 2020 har jeg makset antallet besøkende fra i fjor, og jeg ser fortsatt en solid økning fra i fjor. Nesten en halv million visninger av bloggen på et år overstiger alle mine forventninger. Da Koronaen slo til sank lesertallene betraktelig hos meg. Andre bake- og matbloggere opplevde et voldsomt oppsving, mens jeg opplevde å ligge litt med brukket rygg.

Direktesendt koronaaktivitet

Jeg og husets minstegutt kjørte en livesending i beste koronatid hvor vi bakte muffins. Og er det noe som er sikkert, så er det at den ble en suksess. Dere kosa dere med litt normalitet og kos tror jeg. Og det gjorde vi også!

E-bøker og slikt

E-boka som ble til i Koronaen; frokost og lunsj slo ikke ann som jeg håpet, og jeg satt igjen ganske skuffet. Likevel har altså 2020 slått 2019 hva gjelder antall besøkende.

2020 var også året da jeg valgte å lage e-bøker fremfor fysiske oppskriftshefter, rett og slett fordi det ble absurd dyrt å sende ut hefter, trangt å ha lageret hjemme og håpløst å finne tid til å sende ut med hjemmekontor og hjemmeskole. Og da det var over hadde dere fått så trua på e-bøkene at ingen lenger bestilte de fysiske heftene 😉

E-bøker

Skrivedrømmen

2020 ble dessuten året da jeg endelig fikk skrive. Ikke bare på bloggenog jobben men året da jeg kunne sette frilansjournalist på CV’n. Det har jeg drømt omi 25 år, minst! Jeg har skrevet om sunnvasking av mat, urkorn og allergimat på nystarta Nye Mat og Helse. Erfaringa har gitt meg mye, krevd mye og gitt meg enda mer trua på at jeg KAN!

Fremtidsvyer og visjoner

Mine mål for 2020 var jo å få den boka mi opp og gå og klar for salg. Det fikk jeg ikke til. Det jeg derimot fikk til var å lage så mange e-bøker at de til sammen faktisk danner grunnlaget for ei bok om den slås sammen.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Målet for 2021 har jeg ikke rukket å tenke all verden på, men de innebærer flere bøker, mer middager og enda mer innhold på bloggen. Jeg har som mål å stadig være tro mot mine egne kjerneverdier og ikke selge integriteten min til noen jeg ikke kan stå inne for – les mer her

10 mest lest på glutenogmelkefri.com i 2020

I 2020 som så mange år før, er det altså søtsaker dere er mest glad i. Tenke seg til at vi som lever gluten- og melkefritt også ønsker søtsaker? Rart altså 😉 Her får du topp 10 lista slik at du også kan klikke deg inn og se på det “alle andre” så på i 2020:

Snickerskaka på 6. plass

#1 – 5 kaker og desserter uten egg, melk og gluten

#2 – Ukemeny høst

#3 – Gluten- og melkefri hvit saus

#4 – Himmelsk suksessterte

#5 – Mørk sjokoladekake i langpanne

#6 – Snickerskake

#7 – Crazy crazy cake

#8 – 5 glutenfrie brød uten gjær, sukker og egg

#9 – Sjokosnurrer

#10 – Glutenfrie vårruller med hot dipsaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.