fbpx

Pikekyss med hokeypulver gir deg pikekyss som formelig eksploderer i munnen og har blitt en ny favoritt her i huset – har du prøvd?

Hockypulver i pikekyss?

Det var ei venninne tipsa meg for lenge siden. Det har likevel tatt år og dag for meg å komme så langt som til å prøve sjøl. Hvorfor vet jeg ikke, for jeg elsker jo hokeypulver! Helt siden jeg var liten har jeg likt dette salt-søte pulveret, men at det skulle være så godt i marengs hadde jeg aldri trodd!

Du trenger

  • 2 eggehviter
  • 125 gr sukker
  • 1 pk hockeypulver

Slik gjør du

Pisk hvitene til luftig skum og tilsett sukkeret og hockeypulveret gradvis. Pisk til du har en blank fin marengs.

Annonse

Sett topper med sprøytepose på bakepapir og stek på 100 grader i 1 time.

La dem så stå på ettervarmen til ovnen er kald (eller til dagen derpå)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.