fbpx

Glutenfri vegansk sjokoladekake i langpanne (+)

Leter du etter en saftig og farlig god glutenfri vegansk sjokoladekake i langpanne? Da har du funnet den! Farlig god og enkel å lage er den også. Les videre for oppskrift.

Sjokoladekake uten egg

Denne saftige langpanne sjokoladekaka inneholder ikke egg og kan vel sånn sett faktisk sies å være vegansk, den inneholder store mengder vegansk yoghurt og er veldig saftig. 

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

27 kommentarer til “Glutenfri vegansk sjokoladekake i langpanne (+)”

 1. Sigrid M Gundersen avatar

  Hei! Hvor stor langpanne bruker du, sånn cirka?

  1. Kathrine avatar

   Den som hører til ovnen min – de er ganske like store i alle ovner.

   1. Jannicke avatar

    Hei
    Kan jeg bytte ut v3gansk yoghurt med Tine sin nøytrale laktosefrie yoghurt?

   2. Kathrine avatar

    Det skal nok gå veldig greit.

   3. Kathrine avatar

    Ja det skal nok fungere helt greit. Jeg kan ikke prøve da jeg ikke tåler det 🙂

 2. Ann avatar

  Må bare få si at denne sjokoladekaka var innmari god! 😀 Hun som den var tenkt til sa at det var den beste kaka hun hadd smakt siden hun fant ut at hun tåler hverken gluten, egg eller melk. Den slo også veldig godt an blandet alle oss andre som spiser vanlig sjokolade kake til vanlig 😀

  1. Kathrine avatar

   Så fantastisk å høre Ann!

 3. Vera Halvorsen Landro avatar

  Hei! Jeg lurer på: rapskokus, er det i fast form, eler fins det både i fast og flytende form? Jeg har kjøpt rapskokus, syns den ser omtrent flytende ut. Skal prøve å lage mørk sjokoladekake i langpanne. Hilsen Vera

  1. Kathrine avatar

   Rapskpkos finnes både som smøremyk og flytende

  2. Kathrine avatar

   Det er den smøremyke du skal bruke

 4. Vera Halvorsen LAndro avatar

  Nå har jeg vært på OBS, Meny, Life helsekost, en innvandrerbutikk ( Cæsar ), Rema 1000 og Bunnpris, uten å finne Rapskokus, smøremykt. Fant flytende på OBS. Kan jeg bruke vanlig nøytral kokusolje i fast form, som kan smeltes?

  1. Kathrine avatar

   Rapskokos er melkefri margarin som står sammen med ordinære meieriprodukter. Blå aktig boks. Google så ser du boksen. Alle dagligvareburikler har den. Bruk margarin du tåler for godt resultat. Olje fungerer neppe dessverre

 5. Vera Halvorsen Landro avatar

  Hei! Jeg sendte et spørsmål for en stund siden, men det ligger ikke her, så derfor skriver jeg en gang til. Jeg har nå vært i mange matbutikker, Life helsekost og en innvandrerbutikk uten å finne rapskokos smøremykt. Kan jeg bruke kokosolje istedenfor, i fast form som en kan smelte?

  1. Kathrine avatar

   Bruk den melkefrie margarinen du liker og får tak i. Rapskokos finnes i alle dagligvarebutikker. Står sammen med smør etc. Blå-grå forpakning. Google evt for å se forpakningen.

 6. silje avatar

  Hei! Jeg lurte på om det går an å erstatte yoghurten med mer soyamelk eller noe annet?

  1. Kathrine avatar

   Å bytte ut en så essensiel del av oppskriften uten å feile på første forsøkene er vanskelig dessverre. Jeg vil heller anbefale en annen kake dersom du tåler egg vel og merke:
   https://glutenogmelkefri.com/?s=Kvikklunsj

   Dersom egg inne tåles anbefaler jeg crazy cake. Søk i søkefeltet nederst så finner du flere ulike utgaver av samme kake

 7. Solveig Skartveit avatar

  Er dette en kake man kan lage dagen i forveien eller er dette en kake som egner seg til å fryse?? Er kaken saftig ??

  1. Kathrine avatar

   Den egner seg godt å lage dagen i forvegen. Fryse har jeg aldri prøvd dessverre

 8. Siri avatar

  Tips til hva jeg kan bruke når jeg også trenger kaken uten soya? (Trenger en kake som er uten egg, gluten, melkeprotein, nøtter og soya.)

  1. Kathrine avatar

   Du kan prøve med coops kokosyoghurt eller bake den som heter crazy cake!

  2. Silje Anthonsen Meum avatar

   Bare bruk kokosyoghurt og kokosmelk! Jeg baker denne fast til skolefester, uten melk, soya, egg, gluten og nøtter (foruten kokos da). Jeg ser kommentaren er gammel, men kanskje noen andre drar nytte av svaret.

 9. Anja avatar

  Kan man bytte ut mandelmelk med soyamelk?
  Og smøremyk rapskokos med margarin uten melk?

  1. Kathrine avatar

   Naturligvis!

 10. Silje avatar

  Tusen takk for en flott oppskrift! Denne kaken ble virkelig saftig og god! For å gjøre kaken soya- og nøttefri i tillegg til melke- , gluten- og eggefri byttet jeg ut mandelmelk og soyayoghurt med kokosyoghurt og usøtet kokosmelk. Helt spesifikt brukte jeg 400 gram coop vanilje kokosyoghurt, 100 gram coop naturell kokosyoghurt og Alpro usøtet kokosmelk. Kaken smakte ikke kokos for de som måtte lure på det. Et lite obs når det gjelder Bread Mix fra Schär. Denne inneholder lupiner som peanøttallergikere kan reagere på (kryssallergi). Dersom man vil være hundre prosent sikker i forhold til nøtter ville jeg byttet til et annet alternativ. I og med jeg selv benyttet B-Mixen kan jeg ikke anbefale en spesifikk blanding.

  1. Kathrine avatar

   Takk så mye for fin tilbakemelding! Jeg bruker også coop sin yoghurt i denne kaka. når det gjelder bread mix er det er det en særdeles seigliva myte dessverre. De fjernet lupin fra ingrediensene for veldig mange år siden.

   1. Silje avatar

    Jeg legger meg helt flat! Du har helt rett. Jeg dobbeltsjekket melet jeg benyttet i kaka i går og den inneholder jo ikke lupiner! Da jeg var inne på meny sine nettsider og sjekket ingrediensene i melblandingen var lupinprotein oppført som ingrediens. De har tydeligvis ikke oppdatert innholdsfortegnelsen på nettsidene sine. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det 🙂 Det var et veldig vellykket resultat med dette melet. Ikke alltid jeg er like heldig med glutenfri bakst. Blir fort tørt og smuldrer lett.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese