fbpx

Jeg har samlet de 10 mest populære gluten- og melkefrie oppskrifter fra bloggen i 2018. Og vet du hva? Jeg tror dere liker søtsaker!

Gluten- og melkefrie oppskrifter på søtsaker

Når jeg går gjennom og ser hva det er dere søker etter og leser mest av, så er det kaker og gjærbakst som er favorittene. Noe du vil se i listen under. Ett av innleggene under har ligget på topplisten i hele høst, trolig har noen linket til det fra et forum eller en facebookgruppe, for maken til trafikk har jeg sjelden sett! Innlegget har ligget på topplisten jevnt over hele høsten og topper hele årets liste:

5 kaker og desserter uten egg, melk og gluten

Dette innlegget ble til etter masse spørsmål om kaker og desserter uten egg, melk og gluten. Her finner du utrolig masse gode saker som passer for de aller fleste!

sjokoladekake uten egg, melk og gluten

Mørk sjokoladekake i langpanne

Denne oppskriften har holdt seg populær i åresvis og mye skyldes nok at den ikke bare er uten melk og gluten, men også uten egg. Ja også er den knallgod da – virkelig!

kakebord

Kakebord til fest – helt uten gluten og melk

Kakebord er det mange som ønsker og trenger inspirasjon til. Og her har jeg delt mange gode tips til kaker jeg synes gjør seg på kakebord. Flere kan fryses og lages god tid i forvegen.

Gluten- og melkefri fiskegrateng

Gluten- og melkefri hvit saus

Endelig tid for noe annet enn søtsaker og dere kliner til med å like noe av det som er basisen for mange gode retter; gluten- og melkefri hvit saus!

IMG_3710

Gluten- og melkefrie polarbrød

Polarbrød er så godt og ganske så enkelt å lage. De kan spises som de er, fryses og tines i brødrister og er perfekte å ha med seg på tur!

ukemeny med pasta og indrefilet

Ukemeny

Ukemenyene har jeg lagt litt på is, men dere liker heldigvis de gamle menyene som liger ute med forslag til gluten- og melkefrie middager for en hel uke!

brownies og rundstykker 013

Enkel gluten- og melkefri brownies

Brownies som er både enkle å lage og smaker fantastisk setter dere heldigvis pris på. Denne oppskriften er rett og slett magisk og kan tilpasses med masse deilige smakstilsetninger alt etter hva du ønsker og liker – prøv med chili?

Glutenfri krydderkake med melkefri ostekrem

Krydderkake med melkefri ostekrem

Krydderkake har mange klikket seg inn på i desember, og det er ikke rart! Dette er en slags myk pepperkake toppet med deilig vegansk ostekrem. Jeg elsker den!

Annonse

gluten- og melkefri ostekake

Gluten- og melkefri ostekake med gelelokk

Ostekake helt uten gluten og melk er ikke så enkelt å tenke seg frem til på egenhånd. Men med gode erstatningsprodukter er alt mulig! Det viser denne kaka til gangs!

steinalderbrød

Kathrines steinalderbrød

Steinalderbrød er glutenfritt brød uten gjær og mel; et slags mykt knekkebrød. Det har masse smak og holder deg mett i en liten evighet! Smaker fantastisk og holder seg lenge.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.