fbpx

5 Melkefrie kakefyll du vil elske

Kakefyll uten melk kan virke vanskelig, men jeg gir det mine 5 beste kakefyll uten melk og gluten som passer perfekt til helgas kakebakst!

1 bunn – flere kakefyll

Har du en kake eller to du virkelig får til og som du ofte serverer, men har du av og til tenkt at det kunne vært godt med litt variasjon? Hva med å laget et helt nytt kakefyll, eller dele den i to, og ha fyll i midten også? Det er mange digge variasjoner du kan gjøre med ei god kake som utgangspunkt!

Glutenfri krydderkake med melkefri ostekrem

1. Vaniljekrem

Vaniljekrem er veldig godt, og kan enkelt lages melkefritt. Lag for eksempel en crazy cake, og del den i to tynne lag, ha melkefri vaniljekrem mellom lagene, og ha deretter en melkefri sjokoladesmørkrem utenpå – det må jo bli godt? Den kan også brukes på en mandelbunn eller sjokoladekake toppet med friske bær.

Mandebunn med bær

2. Sjokoladesmørkrem

Sjokoladesmørkrem er den aller vanligste måten å pynte en kake eller muffins på, er det ikke? Oppskrift og fremgangsmåte er veldig enkel, og det smaker like godt i barnebursdag som til søndagskaffekaka. Bruk den med eller uten kakao og eksperimenter deg frem med farger og smakstilsettinger.

Gulrtokakemuffins

3. Vegansk ostekrem

Vegansk ostekrem eller ostekrem uten melk – uansett hva du kaller den, så er den god, og kan brukes til mye. Jeg elsker den på gulrotkake, muffins og med kakao på sjokoladekake. Det er bare fantasien som setter grenser. Prøv deg frem med ulike smaker og farger etter ønske.

Annonse

xxx penøttsmørkrem 053

4. Peanøttsmørkrem

Peanøttsmørkrem er utrolig godt i rullekake, men det er også supert på sjokoladekake og muffins. Bruk et peanøttsmør med god kvalitet og litt flaksalt, topp gjerne med hakket sjokolade! Det gjør seg både i selskap og til hverdags – jeg lover!

Gluten- og melkefri suksessterte - festkake

5. Gul krem

Gul krem, sånn som er på suksessterte, kan også varieres. Har du prøvd selv? På “Suksess Sarah” og Bountykake har jeg i kakao, og kremen blir fantastisk god. Topp gjerne med hakket sjokolade og flaksalt for ekstra piff – jeg lover at det er digg!

 

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

3 kommentarer til “5 Melkefrie kakefyll du vil elske”

  1. fruensvilje avatar

    sukk masse deilig her som frista

  2. Bente Skagevold avatar

    Forslag til kaker uten egg…?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese