fbpx

Av og til, når det er som mørkest lurer jeg på hvorfor jeg gidder, men så skjer det ting som gjør at jeg husker; jeg blogger ikke – jeg deler av min kunnskap for å hjelpe andre. Under forteller jeg utvalgte historier som viser hvorfor.

1. Eksperthjelp på instagram

En kveld jeg satt med mannen og så på tv tikket det inn en melding på instagram med forvilte undertoner; hun sto og skulle bake etter en av mine oppskrifter, men manglet en av melsortene og lurte fortvilet på hva hun skulle ta seg til. Jeg svarte litt kjapt og la vekk telefonen. Etter en stund var det flere ubesvarte meldinger og jeg tok med tid til å svare forholdsvis grundig på alt fra hvordan heve til hvordan steke – det ble rett og slett et minibakekurs på PM på instagram. Den siste meldingen som tikket inn gjordet verdt det; bilde av et flott brød som etter sigende var «det beste hun hadde smakt». Kan man egentlig være heldigere?

xxxx potetbrød og havrebriks 012

2. Dåpskakehjelp

En annen historie går for seg på cirka samme måte, men det var dåpskaken som ikke ble vellykket tross iherdig forsøk. Vi prøvde sammen å finne løsningen på hva som kunne ha gått galt uten hell. Da ble min viktigste oppgave egentlig å betrygge en stressa mamma om at uansett hvordan kaka ser ut, så er det smaken som er viktigst – og at du har bakt. Da jeg tok kontakt etter dåpen var det en fornøyd mamma som kunne fortelle at det ble supert.

suksessterte 3

3. livreddende førstehjelp

Flere enn jeg har tall på, tar kontakt med meg for å fortelle hvor uendelig stor hjelp det er at jeg deler informasjon om halvfabrikata og tips til ulike måltider både hjemme og på reise, samt innleggene som viser hvor jeg kjøper de ulike produktene jeg bruker.

20180806_143208

4. Fjernguiding i butikkhyller

Mer enn en gang har jeg vært i kontakt med folk som bor i Trøndelag, og som har leita butikker opp og ned etter produkter jeg anbefaler, men som gir opp og tar kontakt. Da kan jeg kjapt si at du må bort dit, opp til høyre på midterste hylle – til gjengjeld mottar jeg bilder av lykkelige allergikere med fulle handlekurver. Jeg har også tatt bilder av egne melkekartonger, sauseposer og andre produkter så de skal finne akkurat samme produkt når de selv står i butikken. Takken er betaling nok!

Annonse

20180508_121408

5. Reddet sommerferien

Hvor kult er det ikke, å få melding om at jeg reddet sommerferien for et par som etter mine tips fra Alicante endelig fikk en ferie fylt av gode matopplevelser? Vi snakker gluten- og melkefri pizza, melkefri iskrem, boller og middag på restaurant – det er jo ganske magisk!

Flotte folk – flotte tilbakemeldinger

Alle disse historiene kommer i tillegg til alle takknemlige tilbakemeldinger på alt fra kaker til knekkebrød, tips, triks og oppmuntringer. Det er så utrolig kult å oppleve at dere finner inspirasjon, mestring og glede i det jeg deler. Jeg setter stor pris på tilbakemeldingene deres, og ja, selv om det tar mye tid er det utrolig kult fortsatt!

2 Comments on “5 grunner til at jeg blogger

  1. Så flott innlegg. Jeg føler det litt på samme måte. Bortsett fra at jeg ikke blogger om mat, men om livet som alenemor på godt og vondt, samt min datters diagnoser. Jeg får så flotte tilbakemeldinger, og det gjør alt verdt det.

    • Ja sant? Det er rett og slett utrolig god følelse å hjelpe andre! Det er en gave å ha den mumigheten!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.