fbpx

Søndagsmiddager synes jeg er best når de er enkle å lage og du får masse rester. De kan godt ta litt tid å lage, men så lenge det frir meg fra middagslaging dagen etter eller seinere, så er jeg veldig fornøyd! Derfor har jeg samlet 5 enkle søndagsmiddager som ofte gir masse rester!

Enkle søndagsmiddager

Gluten- og melkefri Lasagne
xxx lasagne 190

Lasagne er veldig godt, og igjen så er det ganske enkelt å lage, det var bare den tida som ikke strakk til etter jobb – men lager du en solid porsjon eller flere, så har du mat i mange dager!

Shepherds pie
89052-20150913_154902

Smakfull og ganske enkel rett å lage, men som heves mange hakk om du tar deg tid til å koke skikkelig kraft. Og siden det blir ganske mye mat, så har du rester til mandag – er ikke det praktisk?

Gluten- og melkefri fiskegrateng
71962-fiskegrateng

Fiskegrateng har ikke jeg tid til å lage en hverdag etter jobb, men hva med å slå til og lage 2-4 porsjoner en søndag så du har? Det kaller jeg fornuftig bruk av tid!

Søndagsgryte med sopp

skolebrød og høstgryte 036

Godt kjøtt, mye tid og kjærlighet gir deg deilig gryte med masse smak. Serveres med potetmos eller ris – alt etter hva du selv liker best!

Deilig varmende høstgryte
skolebrød og høstgryte 066

Igjen en gryterett som bare skal stå og kose seg i ovnen mens du holder på med ditt – det blir knapt enklere å lage ordentlig mat!

2 Comments on “5 enkle søndagsmiddager

  1. Her hos oss lager vi også søndagsmiddager som gjerne kan være restemiddager eller kan fryses ned. Veldig kjekt. Det er mange ettermiddager vi kommer hjem fra jobb og er glade for at det er noe ferdig på lur 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: