fbpx

Fiskegrateng er noe jeg ikke har spist siden jeg var jentunge. Nå har jeg laget en oppskrift på Gluten- og melkefri fiskegrateng alle i huset i liker!

Med smårollinger i hus er det greit å ha en portefølje med barnevennlige fiskeoppskrifter og fiskegrateng er så absolutt en av dem!

Glutenfri fiskegrateng uten melk

Fiskegrateng er enklere å lage gluten- og melkefri enn man først kan anta. Ved å bytte ut melk og smør med melkefrie vatianter og lage toppingen selv og bruke glutenfri makaronni får du en ekte klsssikker fra barndommen du tåler!

Annonse

Middag med hverdagspuls

Savner du å kunne kjøpe deg ferdig mat i butikken? Da kan jeg anbefale deg å lage dobbel, trippel eller enda større porsjon av denne retten når du først lager den. Bruk aluminiumsformer på cirka en liter og stek dem litt kortere enn den som skal serveres samme dag. La aluminiumsformene avkjøles fullstendig, legg på lokket og sett dem i fryseren. Nå kan du sette hjemmelaget fiskegrateng på bordet de neste ukene uten at det koster hverken tid eller penger!

Gluten og melkefri fiskegrateng 3

Du trenger:

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Likte du denne oppskriften?

Du finner flere oppskrifter på ekte middager som kan lages med hverdagspuls i kokeboka med samme navn. Klikk på bildet under for å lese mer!

  • Hverdagspuls - allergivennlig kokebok uten gluten og melk
    kr299.00
Gluten og melkefri fiskegrateng

8 Comments on “Gluten- og melkefri fiskegrateng

  1. Jeg ville nok ikke gitt soya produkter til barn da de inneholder mye østrogen 🙂

      • Hva med å bruke aquafaba i stedet for egg? Erstatt 3 ss vispet aquafaba pr egg.

  2. Har laga med basis i denne oppskrifta mange ganger 🙂 Absolutt alle synes den er kjempegod. Jeg bruker mitt eget hjemmebakte brød som strø. Rister bare brødskiver noen runder på svak varme, så blir de passelig tørr. Så bruker jeg kuttebollen til stavmikseren til å knuse de til strø. Fungerer kjempeflott og blir passelig brunt 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.