fbpx

Er du tilbake på hjemmekontor? Eller kom du deg aldri tilbake på jobb? Da kan det kanskje være godt med noen tips til lunsj på hjemmekontoret som gjør dagen litt mer spennende!

Frokost og Lunsj på hjemmekontoret

Til vanlig, synes jeg at en god frokost og lunsj på hjemmekontoret, er noe av det som, sammen med fyr på peisen, gjør hjemmekontorjobbing til et deilig avbrekk fra den vanlige arbeidsuka. Da koronaen slo inn i mars i fjor, var deilig lunsj hver dag min måte å “fake it til you make it”. Jeg måtte liksom gjøre det litt koselig for meg selv tross elendigheten i verden, og nå er vi der igjen kjenner jeg. Hva med deg?

Kanskje er du et ihugga vanemenske som spiser den sedvanlige lunsjen, men som når du tenker etter spiser litt lite grønnsaker? Jeg vet hvordan det er. Det er én av mange grunner til at jeg digger hjemmekontorlunsjen.

I skrivende stund sitter jeg og koser meg med nettopp fyr i ovnen og en varmende deilig suppe full av grønnsaker og hønsekraft med et sting av chili. Perfekt nå som snøen laver ned ute og vinden rusker i veggene.

Annonse

Mine forslag er som følger

  1. Kyllingsuppe med karry (og chili)
  2. Blomkålvinger
  3. Vafler med havre og gulrot
  4. Salat med kylling og bacon
  5. Middagsrester
  6. Heit ris med asiatiske smaker

Bok med oppskrifter på frokost og lunsj

Da koronaen slo inn over oss i fjor laget jeg faktisk en e-bok med oppskrifter på frokost og lunsj, og vet du? Jeg har satt ned prisen på den nå slik at du kan kose deg med tips og inspirasjon utover vinteren. Er ikke det bra?

Klikk deg inn og klikk boka hjem fra bloggbutikken, du får den i inboks så fort betalingen er registrert!

Gluten- og melkefri frokost og lunsj

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.