fbpx

Lyst til å slenge sammen ei kake mens du er på hytta i påsken eller tidligere i vinter? Da kan det være en fordel om kakene er latterlig enkle å lage og krever minimalt med utstyr sant? Klikk for oppskrifter!

Enkle kaker uten gluten og melk

Kaker uten gluten og melk er ikke noe vanskeligere enn vanlige kaker, gjør du en liten jobb på forhånd eller har det du trenger av måleutstyr på hytta kan du enkelt slenge sammen kaker like fort som du rører ut en toro-posekake!

Kaker på 15 minutter

De kakene du får oppskriften på her i dag rører du enkelt sammen på langt uten 15 minutter og uten kjøkkenmaskin. Til Brownies og Blondies er alt du trenger for å lage røra, en slikkepott og en kjele. Det gir lite oppvask, og sånt liker vi, eller hva?

1. Brownie

Rør alt sammen i en kjele og stek kaka i en liten langpanne. Du trenger ikke å bruke to ulike typer margarin, ei heller to ulike meltyper. Det gjør det hele mye enklere!

2. Blondie

Vaniljekladdkake eller blondies er like lette å lage som browneis og kan lage i en kjele med slikkepott. Dropp kanel og sukker på toppen om du ikke har det på hytta!

Annonse

3. Vaniljekake

Vaniljekake rører du enkelt og kjapt sammen og den krever ingenting ved siden av. Den smaker himmelsk på verandaen men en varm kopp kaffe, røde kinn og fyr på bålet. Tro meg! Den kan uten problem lages i en rund eller firkantet form.

4. Crazy Cake – sjokoladekake uten egg

Sjokoladekake uten egg er latterlig enkelt, men du trenger eddik, bare så du ikke glemmer det hjemme! Heldigvis lite, så du kan lett ta det med deg i sekken uten å slite deg ut 🙂 Kaka kan lages i den formen du ønsker, og toppes med smeltet sjokolade. Enklere blir det ikke!

Tips:

  • Bruk Melange med målestreker om du ikke har vekt til å veie opp margarin
  • Mål opp tørre ingredienser før de våte, da sparer du oppvask
  • Mål opp mel, sukker og vaniljesukker hjemme og ha det over i poser eller bokser/glass
  • Ta med deg fler egg enn du trenger……Plutselig har ett eller fler knust

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.