fbpx

Ukemeny

Jeg smeller i gang 2019 med en splitter ny ukemeny. Den inneholder hele tre fiskemiddager og passer både småbarnsfamilier og alle andre!

Gluten- og melkefri ukemeny

Denne ukemenyen gjenspeiler en uke med 3 fiskeretter, en supperett og en rett som kan brukes som rester i neste uke. Målet er også å bruke restene fra den ene retten i en av ukens andre retter og sørge for mindre matsvinn.

Mandag – Rester

Hver mandag er det lett å spise rester av søndagsmiddagen. Lag en stor porsjon og kok nok potet til at du har til en ekstra middag eller pytt i panne. Enkelt og greit!

Tirsdag – Hjemmelaget tomatsuppe

Den gyldne omvei 028

Tomatsuppe er mettende og godt og kan lett lages kvelden i forveien. Har du noen slappe grønnsaker etter helga kan du slenge dem oppi også så blir du kvitt dem!

Onsdag – Torsk med blomkålmos

Torsk med blomkålmos

Torsk med blomkålmos er smakfullt og veldig godt. Du lager det kjapt etter jobb og eventuelle rester kan du slenge oppi helgas fiskegrateng.

Torsdag – Glutenfrie fiskepinner med kokt potet, flesk og råkost

Lofoten Sprøbakt Sei

Fiskepinner er guds gave til den slitne husmora tenker jeg stundom, ungene elsker det og det er ikke det minst sunne du kan spise, det er jo fisk! Jeg anbefaler Lofoten panert sei eller torsk og Findus sine glutenfrie fiskepinner og

Fredag – Hjemelaget taco

2018glutenfri Tortillalefser

Taco er et sikkerstikk her hjemme, lager du krydder og lefser selv blir det et skikkelig herremåltid. Vanskelig er det heller ikke!

Lørdag – Grøt og pizza

Gluten og melkefri pizza

Grøt med spekemat er fast innslag hos oss hver lørdag. Da spiser vi felles sein lunsj/tidlig middag også koser vi voksne oss med pizza på kvelden.

Søndag – Fiskegrateng med potet og råkost

Gluten- og melkefri fiskegrateng

Fiskegrateng er enklere å lage enn du tror. Server den med råkost, kokt potet og flesk. Da kan du bruke restene fra torskemiddagen, fiskepinnemiddagen og eventuelt makaronnien fra tomatsuppemiddagen. Mulighetene er mange og det smaker ikke typisk restemiddag. Dette er restekjærlighet!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!





Du vil kanskje også like

Discover more from Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese