fbpx

Hurtigmatonsdag

Savner du raske gluten- og melkefrie løsninger i en travel hverdag? Er hverdagen full av aktiviteter og barn med sære matvaner, eller bare liker du å gjøre det enkelt?

Jeg skal prøve å inspirere med både mat og tips og råd som vanlig under emneknaggen Hurtigmatonsdag!

Fra Suppetirsdag til Hurtigmatonsdag

Jeg spurte følgerne mine på Instagram om de også kjente på tidsklemma og ville ha tips og råd til raske og enkle middager, og svaret var et overveldende ja!

Derfor tenker jeg å innføre #Hurtigmatonsdag fremover – jeg deler tips til enkle middager og tips til hvordan gjøre middagslagingen enklere.

kjeks og calzone 049
heimlaga calzone kan varmes og spises i bilen på tur til trening – enkelt og greit!

Hurtigmat er ikke dårlig mat!

I mitt hode er ikke hurtigmat dårligere mat enn annen mat, det handler derimot mer om planlegging enn for andre middager. Det er fullt mulig å ha middagen nesten helt klar i det øyeblikket du ramler inn døra med armene fulle av våte klær og sure barn, det handler om planlegging!

Jeg er ingen ekspert som sier at “det er så innmari enkelt, gjør som jeg sier så løser alle dine problemer seg”, jeg bare vet at sånn er det, og kanskje vi sammen kan finne løsninger og inspirasjon til å faktisk få det til?

Hvor enkelt er det ikke å lage maten kvelden i forveien eller å ta opp heimlaga suppe fra fryseren? Eller hva med å bare varme opp fiskekaker? Men det krever planlegging og vilje, og det er den jeg vil finne frem til sammen med dere!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

skolebrød og høstgryte 066
Lag store porsjoner og bare varm opp etter jobb!

Jeg har ikke fasiten

Som sagt hevder ikke jeg å ha fasiten, dette er like mye min søken etter tips, triks og oppskrifter som det er ment som inspirasjon til andre.

Jeg håper at vi sammen kan lete etter en slags fasit. Jeg vil at maten skal være enkel, god og næringsrik – ja også må kidsa like det. Sa jeg håpløst prosjekt? Men uansett håper jeg du blir med – følg meg på instagram for mer inspirasjon!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like