fbpx

Energiprioritering

Jeg har gjort lite på bloggen, og laget lite mat de siste dagene. Når energikontoen har litt dårlig likviditet tvinges jeg til å prioritere.

Opp og hopp!

Når man er på bånn er det viktig å gjøre ting som gir energi! For meg handler det i stor grad om å både lytte til, og å tvinge kroppen inn på rett spor igjen.

En god massasje, en god samtale og litt bekreftelse er en god start. Et fotbad med salt og urter, en kopp varm buljong, en tur med hodelykt og podcast, noen sider i en god bok, fint vær og en liten fjelltur gjorde underverker for meg da jeg trengte påfyll og et dytt i rett retning igjen forrige uke.

hårskallen.jpg
Mellom Hårskallen og Skalltjønna

Allergimatsnapp på fjelltur

Ingrid bak Matmomsens allergifrie kjøkken lanserte ideen om en allergimatsnapp og jeg var på grunn av litt forviklinger så heldig at jeg fikk starte snappen. De som fulgte meg så meg på fjelltur på Hårskallen i Levanger. 

Ideen bak snappen var å vise litt hvem vi er, hvordan hverdagen er og hva vi lager av mat “bak kulissene”. Derfor ble en helt vanlig fridag i knallvær til snapping på fjelltur om hva jeg spiser på tur. Oppskrift fra rundstykkene fra turen ligger her.

Annonse

turmat . Glutenfrie rundstykker som metter

Foredrag for NCF

Etter en uke med fjellturer, jobb og møtevirksomhet var det tid for å holde foredrag for nesten 50 tilhørere! Jeg snakket om min allergimatreise fra syk til frisk, motivasjon og frustrasjon. Mine taker, ideer og meniger (som er ganske sterke). Jeg fikk gode spørsmål fra salen og mange flotte tilbakemeldinger. Med på foredraget hadde jeg oppskriftsheftet og vaniljekake med kanel og sukker!

xxx Vaniljekake med melis 041

Bloggen er mitt overskuddsprosjekt, og det gir meg en deilig ro å sette meg ned og pusle med dette på kvelden når barna har lagt seg. Det å vite at det settes sånn pris på er utrolig tilfredstillende – virkelig!

 

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like