fbpx

Glutenfri pizza med tynn bunn og saftig heit tandoorikylling er ikke en drøm, det kan du lett lage deg hjemme. Her deler jeg min oppskrift på glutenfri pizza med deg – bare klikk deg inn for å se hvordan du lager superdigg heit pizza selv!

Tandoorikylling og Raita på pizza

De fleste vet at jeg har lagt min elsk på paste og krydder fra Masala Magic. Hun lager alle sine produkter gluten- og melkefri, samt at de smaker himmelsk godt. Det er skikkelig futt i tandooripasten, så om du liker mindre heit mat bruker du bare mindre paste enn jeg foreslår i oppskriften.

Raita er en yoghurtbasert dressing full av spennende krydder, inkludert mase frisk og deilig koriander. Jeg elsker lukta av koriander, men er veldig klar over at koriander er en urt man enten elsker eller hater!

Du trenger

Slik gjør du

Bland sammen pizzadeien som anvist i oppskriften. Følg fremgangsmåten frem til etterheving.

Del opp kylling i tynne strimler og bland dem sammen med 1 ss tandooripaste, la det stå og go’gjøre seg mens pizzaen hever.

Skjær opp løk og paprika, og bland raita.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Forstek pizzabunnen i 2 minutter på 275 grader (bruk pizzastein om du har det) og ta den ut og ha over toppingen; først pizzasaus eller ketchup blandet med tandooripaste, ost, løk, paprika og rå kylling.

Stek pizzaen i ca 10 minutter til den er gylden og osten smeltet. Topp med raita og nyt!

2 Comments on “Glutenfri pizza med tandoorikylling

  1. Hei igjen!😊Hva heter den veganske osten du bruker? Sønnen min tåler ikke melk og jeg har har ikke funnet noen ost vi kan ha på pizza.

    • JEg foretrekker violife- google gir deg mange gode nettbutikker å handle fra 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.