fbpx

Jeg tror aldri jeg har smakt en bedre rullekake – oppskriften og tips om 3 andre knallflinke matbloggere finner du på bloggen i dag.

Snickersrullekake – verdens beste rullekake

Glutenfri Snickersrullekake med melkefritt peanøttfyll er en drøm av en kake. Den smelter på tungen og er lett å lage. Kaken ble laget for første gang for noen år siden, men forrige uke fikk jeg endelig tatt nye fine bilder – se, bak og nyt!

Klikk for oppskrift på Snickersrullekake.

20180818_103154

3 inspirerende matbloggere

Jeg synes dessverre ikke det er så mange gode norske allergimatbloggere. Noen starter for så å forsvinne igjen, og veldig mange er dessverre kun fri for gluten eller melk, mens andre har så lange «nei-lister» at jeg ikke blir inspirert, bare imponert.

Denne listen inneholder derfor både allergivennlige blogger og andre helt vanlige blogger som gir meg inspirasjon i hverdagen.

1. Krem.no

@Kremno_Elin er Dronninga av instagram som får meg til å le hver dag – og som attpåtil baker både jordnært og vakkert. Fullt av alt jeg ikke tåler – men så inspirerende!
Elin har nettopp skrevet en helt ny bok – den finner du her (trenger jeg si at jeg ønsker meg den?)

Annonse

2. Kristin Koker – uten gluten og melk

Masse deilige brød uten ferdige melmikser – og delige eksotiske middagsretter. I tillegg er Kristin kreativ og alt ser så innmari pent ut!
Kristins siste blogginnlegg – Mørke muffins med en søt hemmelighet

3. Matmomsens Allergifrie kjøkken

Ingrid baker deilige kaker uten gluten og melk, samt masse spennende indiske retter og tradisjonelle middager. Ingrid baker vakre muffins jeg får vann i munnen av!
Ingrids siste blogginnlegg – Gluten- og melkefrie matpakkehorn

kremno

Footo: Elin Vatnar Nilsen – Krem.no

2 Comments on “Verdens beste rullekake og 3 bloggtips

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.