fbpx

Det er ikke bare fastelavn på søndag, men det er jaggu meg morsdag også. Hvorfor ikke imponere mor (eller deg selv) med deilige glutenfrie fastelavnsboller uten melk og egg!

xxx Fastelavn 018Jeg er ikke den som baker både kake og boller til helga, men jeg fikk bakt boller nå i dag (fredag) som vi spiser på søndag og så klapper meg på skuldra av den bragden.

Annonse

Det er jo faktisk sånn at man ikke må noe som helst, verden går liksom ikke under av at man ikke baker, men om tida strekker til er det jo veldig koselig! Og i år fikk jeg det tid – stolt!

Glutenfrie fastelavnsboller uten melk
Klare for steking og penslet med mandelmelk

Glutenfrie fastelavnsboller uten melk

Glutenfrie boller er noe veldig mange strever med, og jeg har gått mange runder for å få de til slik som jeg vil ha dem, men i dag synes jeg jaggu meg at jeg har lyktes! Jeg har mange oppskrifter på bloggen, og denne er uten egg også.

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

5 Comments on “Glutenfrie fastelavnsboller uten melk og egg

  1. Hei😊 med ei lita ei på 3 med allergier, er jeg svært gald for å finne oppskrifter, så takk. Jeg lurer på om bollene blir like vellykket uten xanthangummi?

  2. Tilbaketråkk: Test: Møllerens glutenfri bollemiks • Gluten- og Melkefri Inspirasjon

  3. Hei. Disse bollene ser bare helt nydelige ut 😋 Hvor får man tak i schar bread mix og er det mye karbohydrater i den?

    • Det er ca 80% karbohydrater somi alle glutenfrie melmikser. Du får kjøpt den k de fleste dagligvarebutikker nå, står i allergimathylla.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.