fbpx

Jeg har hatt en liten bloggpause som dere, mine følgere og andre tilfeldige lesere garantert har fått med dere. Grunnen er enkel; ny jobb på både meg og min kjære og et småbruk med “våronn”.

I dag har jeg derimott kun flyttet et hestegjerde, så det er litt tid til mat også!

Du trenger
2 laksefileter
2 vårløk
1 solid bit fersk ingefær
1 rød chili
2 gulrøtter
1-2 ts knust hvitløk
5 ss soyasaus
5 ss olje
Sett stekovnen på 175 grader.
Bland olje og soyasaus, kutt opp vårløk i ringer, finhakk chili og ingefær og kutt gulrota i små biter. bland det hele sammen og hell over laksefiletene i en ildfast form.
Stekes midt i ovnen i cirka 15 minutter. Serveres med ris.

6 Comments on “Frisk laksemiddag

  1. Fint med oppdretslaks men vet dere hva som egentlig er i den????
    Skummelt: astaxantin(dvs fargestoff fra rekeskallet som gir den rosa farge til laksen), en mengd antibiotika og fiskefor som ikke er helt naturlig(dvs rene proteiner som kommer fra avfall til selv filetering av sin egen kjønn og fremmer veksten). villlaks er toppers, eller ørret for de kresne:)))

  2. Oppdretslaks er super og sikker mat. Antibiotika er som godt som fraverende. En melkebonde med 20 Kyr bruker meir antibiotika pr år en heile laksenæringa i Norge.Asta blir framtrekt her. Det blir faktisk solgt som kosttilskudd i helsekostbutikker.Alt for som oppdretslaksen spiser er veldukumentert og er naturleg råstoff. laksoppdrett er den mest effektive matvareproduksjonen som finnes.Ha ein god dag med Norsk oppdretslaks den er sun og god.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.