fbpx

I går var det nok et godt måltid som ble inntatt på Bostad, og herligheten er like lett å lage som den er lett å like!

Du trenger:
2 laksefileter
2 ss tandoorikrydder
2 ss olje
2-3 ss sitron

Annonse

Ris
1/2 paprika
2 stk gulrot
1 liten purre

Gjør så her:
Bland krydder olje og sitron sammen i en ildfast form og vend laksen godt inn i det. La den gjerne stå på benken i en halvtimes tid mens du forbereder og lager risen. Kok risen som anvist på pakken, i mellomtiden kutter du paprika, gulrot og purre i terninger. Når risen er ferdig kokt har du over alt sammen og rører det forsiktig inn, la stå under lokk så grønnsakene blir gjennomvarme. Laksen stekes i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Serveres med salatmesteres melkefrie hvitløksdressing!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.