fbpx

Ved å blande sammen godt med semper fin mix, gjær, vann og olje, får man en fin deig som kan brukes til så vel pitabrød som rundstykker og hamburgerbrød. Trikset for å få fine pitabrød er å lage dem flate nok. Det bomma jeg litt på i dag, så de ble bde store og luftige og liknet mer på hamburgerbrød – men gode var de!

Fyllet, er like enkelt som det er godt:
1 pk kjøttdeig
1/4 rød paprika
1/4 gul paprika
1/4 grønn paprika
1/2 løk
1/2 hvitløk
1 ts chilli på glass
1 ss tomtpuré
1 ss okefond
1 stor sjampinjong

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Gjør så her:
Stek soppen, og ha så oppi kjøttdeigen, brun denne og ha så over grønnsakene og stek videre. Tilsett det du måtte ønske av krydder; Salt, pepper, urter, kumin osv osv. Ha deretter over tomatpuré og oksefond og bland det hele godt sammen. La det putre en liten stund til væsken har fordampet.

Serveres med salat og rykende varme og ferske pitabrød 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.