fbpx

I dag var nok en dag med null middagsplaner, og fryser og kjøleskap halvfulle av hverdagslige ting;

 • Poteter
 • Gulrot
 • Løk
 • Hvitløk
 • Rødløk
 • Tomater på boks
 • Kyllingfond
 • Svinekoteletter
 • Chorizopølse
 • Krydder (mengder av det, men det er en annen sak)

Jeg blandet sammen tomatene, krydder (spisskumen, hvitløk, chilli, basilikum, oregano og pepper), kyllingfond og vann i en stor ildfast form før jeg hadde oppi kotelettene og skiver av chorizo (fås kjøpt gluten- og melkefri i Sverige, bla. på ICA). Satte hele smørja i ovnen på 200 grader og begynte å skjære opp potet, gulrot og løk og paprika i skiver. La alt sammen i en ildfast form og hadde over olje og litt salt. Satte også dette inn i ovnen på 200 grader og lot herligheten steke i ca 20 minutter.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Jeg skulle gjerne hatt søtpotet i stedet for gulrot, men var veldig overraske tover hvor godt det var med ovnststekt gulrot og potet – og tror jeg har funnet en ny favrittmåte å tilberede gulrot på!! Dersom noen vet hvor jeg får kjøpt søtpotet her i byen så tas tips i mot med takk!

Det smakte sommer og varme – og maten nøt vi ute på verandaen i herlig trøndersk sommersol!

2 Comments on “Sommerkoteletter og stekte gulrøtter

 1. Hei!
  Måtte bare si at jeg ble så glad over og finne denne bloggen,da jeg trodde livet mitt var slutt matmessig!!! hehe Har nylig (endelig) funnet ut at jeg ikke tåler gluten,melk og egg. Nå ser jeg at det faktisk ikke er slutten på og kose seg med mat;gleder meg til og prøve ut flere av oppskriftene dine!! Takk! klem fra wicki

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.