fbpx

Her om dagen skulle jeg prøve å gjøre min elskede svært glad ved å lage  koteletter på den måten han er oppvokst med, nemlig langtidssteking/koking i stekeovnen. Dette er et fenomen jeg aldri har vært borti, men jeg gikk nå på med liv og lyst! Og sannelig min hatt så blei det godt 🙂

Du trenger:
Del 1:
3 svinekoteletter
Salt og pepper
Melange uten melk til steking

Del 2:
4 ss Toro gluten- og melkefri brunsauspulver

1 stor gulrot
2 store charlottløk
Eller: En solid neve frossen lapskausblanding (grønnsaker)
Salt og pepper

Annonse

Tilbehør: Kokt potet, gulrot og blomkål

Gjør så her:
Sett ovnen på 180 grader. Krydre så kotelettene og brun dem deretter i varm panne til de har fått en fin stekeskorpe. Legg dem over i en ildfast form med lokk. Kok ut krafta fra pannen og tilsett brunsauspulveret, litt salt og pepper. Hell det hele over kotelettene i formen (sausen må dekke kotlettene) og ha oppi gulrot og løk eller en god neve frosne lapskausgrønnsaker evt. andre grønnsaker du har for hånden!
La kotelettene stå i ovnen i ca 2 timer. i mens koker du mandelpotet og gulrotstaver og blomkål 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.