fbpx

Sitron og pepper har alltid vært godt sammen, og da spesielt på fisk synes jeg. Jeg er derimot ikke fan av sitronpepper mix, og foretrekker å blande selv!

Du trenger:

2 laksefileter
Salt
Pepper; grov peppermix og finmalt sort pepper
Sitron
Olje

Poteter, olje og salt og et par gulrøtter.

Annonse

Gjør så her:Dampkok potetene i ca 20-35 minutter. Sett ovnen på 225 grader. Legg laksefiletene med skinnsiden ned i en ildfast form og ha over litt olje, sitron, salt og pepper etter eget ønske og smak. Sett laksen i ovnen når potetene er nesten ferdig kokt. Når poteten er ferdig skjæres den i passe tykke skiver og stekes sprø i ovnen med litt olje og salt. Ta laksen ut etter ca 15 minutter (avhengig av tykkelsen) og la hvile et par minutter før servering, i mens kan dus ette på grillen over potetene så de blir litt sprø! Serveres med revne gulrøtter.

Laksen kan også stekes på et enkelt bakepapir – da blir det mindre oppvask!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.