fbpx

Glutenfrie linser fyllt med deilig melkefri vaniljekrem er farlig godt og kjekt å ha i fryseren. Disse smelter på tungen og smaker himmelsk!

Jeg har drømt om å bake Glutenfrie linser mange år, men jeg har slitt med å lage gluten- og melkefri mørdeig som ikke bare detter fra hverandre. Nå har jeg endelig knekt koden og deler den med deg!

Glutenfrie linser med vaniljekrem

  Glutenfrie linser uten melk

  Glutenfrie linser består av et skall av sprø glutenfri og melkefri mørdeig fyllt med deilig hjemmelaget melkefri vaniljekrem. Dersom du synes vaniljekrem blir for mektig kan jeg dessuten varmt anbefale mandelmasse. Da blir de på et blunk til glutenfri mazariner og smaker minst like nydelig! Mandelmasse kjøpes i daglivare og blandes ut med vann. Enkelt og greit!

  Annonse

  Glutenfri mørdeig uten melk

  Å lage glutenfri mørdeig uten melk som ikke smuldrer har vært noe jeg har prøvd å lykkes med flere ganger uten helt å lykkes. Jeg har i min enfoldighet på sett og vis bare konkludert med at deigens manglende strech kommer fra fravær av gluten, og at mengden vann i melkefri margarin bidrar til at det bare detter fra hverandre. Dog uten å være fullstendig sikker som du skjønner.

  Etter alle mine forsøk med å finne mel og fett som gjør deigen til glutenfrie vårruller stretcy og smakfull, bestemte jeg meg for å prøve samme tilnærming til glutenfrie linser og glutenfri mørdeig. Og ja, jeg lyktes tør jeg påstå!

  Slik lykke du med glutenfri mørdeig

  ** Vil du lese videre? **

  For å lese hele oppskriften må kjøpe tilgang. Du kan velge å kjøpe en enkeltoppskrift eller betale en liten sum hver måned. Du kjøper tilgang eller tegner abonnement ved å trykke på en av knappene under.

  Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

  Legg igjen en kommentar

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.