fbpx

Dette er latmannsversjonen av glutenfrie horn. Enklere blir det nesten ikke – la meg forklare deg hva jeg mener!

Enklere enn dette blir det ikke!

Jeg synes det er godt å finne fyllte horn i fryseren. Jeg digger å varme dem og spise dem på dager jeg enten er på farta, eller når tid og energi til å lage mat ikke er tilstede. Derimot synes jeg at det å Men å snurre horn er skrekkelig kjedelig. – “Hvordan skal jeg løse det?” tenkte jeg tidligere denne uka. Så slo det meg; Jeg kan lage latmannshorn!

Latmannshorn er rett og slett to til tre kjevla deigleiver oppå hverandre med deilig fyll mellom som vel ute av ovnen så skjæres i passe store stykker og fryses ned.

Glutenfrie horn uten melk

Du trenger

  • 1 porsjon horn-deig
  • Vegansk ost, revet
  • Skinke, stekt kjøttdeig, tacorester eller liknende
  • Pesto, tacosaus, tomatsaus eller ketchup
  • pizzakrydder

Slik gjør du

Lag deigen og la den heve i ca en time. Del deretter deigen i tre like store emner og kjevle en leiv flat og rund. Plasser leiven på et stekebrett og fordel saus/pesto, kjøtt og revet ost langvis på bunnen. Dekk med en ny kjevlet leiv og gjenta prosessen. Topp med den tredje leiven, og press hele bakverkets kant litt sammen så den blir jevn og rund. Topp med litt revet ost og pizzakrydder.

Annonse

Hev bakverket i en halvtime under håndkle, og stek deretter på 190 grader i 2 minutter. Øk temperaturen til 220 grader og stek i ytterligere 10 minutter til bakverket er gyllent på toppen.

Avkjøl og del i serveringsstore biter.

Glutenfrie horn uten melk

1 Comment on “Glutenfrie horn på latmannsvis

  1. Genialt🙌 Det må prøves. Tusen hjertelig 👏

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.