fbpx

Høstkos; havrekjeks med tranebær (+)

Tranebær, sjokolade, havre og mørk deilig smak av karamell – det gjør disse havrekjeksene utrolig gode og ja, det er nesten umulig å bare spise en kjeks. Lyst på oppskrift? Klikk deg inn!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Amerikansk klissklass

Høsten har så absolutt kommet til oss her på myra, og jeg kjente på et veldig behov for søte havrekjeks med smak av høst. Jeg skal innrømme at med brekt tå og mye TV-titting, har jeg latt meg inspirere av romantiske amerikanske filmer med masse klissklass. Jeg kan trygt anbefale en sesong Virgin River og en kjeks eller to, eller fire….Prøv! Du vil ikke angre 🙂

Glad i søte saker?

Ta en titt på boka “kaker og sånt” eller heftet “søte fristelser”!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like