fbpx

Glutenfrie julekaker uten melk

Har du begynt med julebaksten? Det har ikke jeg. Men skal jeg tro facebook er jeg seint ute. Før jeg selv starter med min julebakst, deler jeg mine beste oppskrifter på glutenfrie julekaker med deg her på bloggen.

Glutenfri julebakst uten melk

Er det første gang du skal bake gluten- og melkefritt til jul, eller har du bakt i mange år og ønsker ny inspirasjon?

Jeg har bakt litt hvert år de siste – ja i hvertfall 16 årene og har mine soleklare favoritter, men jeg må likevel stadig prøve noe nytt jeg aldri har bakt før, og resultatet deler jeg som kjent med dere. I fjor bakte jeg hvite kakemenn for eksempel – det har jeg aldri bakt før, og ungene elsket dem!

Mine glutenfrie julekakefavoritter

Det er noen småkaker som må til for at jeg skal kjenne at det er jul, ikke mange, men uten blir det faktisk ikke jul. Under finner du dem i vilkårlig rekkefølge, for det er liksom ikke mulig å si at den ene er viktigere enn den andre:

  1. Krumkaker
  2. Pepperkaker
  3. Mammas konfektkaker
  4. Marsipankonfekt med sjokolade

Oppskrifter på glutenfrie julekaker

Tar du en titt under kategorien jul her på bloggen, finner du de fleste tradisjonelle julekakeoppskriftene – helt uten gluten og melk.

Annonse

Julebakst-bok

I min siste e-bok; Julebakst, får du oppskrifter på hele 14 glutenfrie julekaker uten melk, alle satt ryddig satt opp i en lekker PDF du kan printe ut og sette i oppskriftspermen din.

Jeg gir deg tips til produkter, nye bruksområder og hvordan du kan gjøre små, men likevel vellykkede endringer på julebaksten.

Du bestiller boka her:

Gluten- og melkefri julebakst
Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like