fbpx

Vaniljekladdkake er brownisens ukjente lillesøster. Den er syndig god og full av deilig vaniljesmak. Den kan spises som den er eller toppes med kanel og sukker.

Annonse

Blondie eller vaniljekladdkake?

Noen kaller denne søte fristelsen for blondie, men jeg liker det mer beskrivende vaniljekladdkake. Det er jo det det er. En tradisjonell kladdkake med deilig vaniljesmak? Eller er det en blond versjon av søstra brownie? Du bestemmer!

Gluten- og melkefri Vaniljekladdkake

Gammel og god oppskrift

Oppskriften er en gjenganger her på bloggen, men jeg kunne virkelig ikke fordra bildene jeg hadde. Derfor har jeg nå pusset opp den gamle oppskriften som er laget for rund springform, doblet den og stekt den 5 minutter lengre, da får du en deilig langpannekake som du slenger sammen på null komma sjusj – en kjapp og god gluten- og melkefri langpannekake der altså! Perfekt til avslutning i barnehage og skole.

Oppskriften ligger her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.