fbpx

I går fikk jeg spørsmålet; “hvor finner du energien til alt?” og jeg ble litt svar skyldig. Jeg den syke har energi til så mye når utmattelse er det som plager meg mest.

Utmattet, men energisk

Svaret er at å bake, gå på tur og ri er min medisin. Da får jeg pause fra tinitusen som plager livet av meg, smertene i kroppen lindres og hodet får pause. For meg er det helt nødvendig å gi meg selv tillatelse til å koble ut og tvinge meg selv til å få opp pulsen og glemme alle vondter.

Hadde baking og matlaging vært på blå resept tror jeg flere hadde bakt også 😉

Det kan se rart ut for utenforstående, og jeg skjønner det. men jeg klarer ikke nødvendigvis huske hva kjøleskap, bord, ungene mine og bikkja mi heter før jeg går ut på tur eller inn på kjøkkenet, mens når jeg går eller baker så kommer “jeg” sakte, men sikkert tilbake i min egen kropp.

Det er ikke så mange andre måter å forklare det på, men det handler kanskje om å være tilstede i seg selv, om å puste med magen, stenge ute alt annet og bare være. Noen betaler masse for å gjøre det, jeg bare rusler en tur eller baker litt…..

Annonse

Det betyr ikke at det ikke koster, at jeg blir frisk av å bake og gå tur, men det betyr at jeg orker fordi det er enormt givende.

Jeg har funnet min hverdagspuls

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.