fbpx

Ny samarbeidspartner

Annonse: 

Jeg er veldig stolt over å kunne fortelle dere at jeg har inngått et samarbeid med en fast samarbeidspartner. Dette er ikke en tilfeldig avgjørelse, men et et resultat av at de har produkter jeg virkelig liker og bruker i det daglige.

Produkter jeg liker og bruker

Som mange har lagt merke til bruker jeg mye produkter fra Schär, og derfor er jeg veldig stolt over å meddele at jeg og Schär fra og med denne dato (31.08.17) har et samarbeid.

Målsetningen med samarbeidet er å gjøre produktene jeg er så glad i mer kjent og tilgjengelig i dagligvarebutikker. Pr. i dag er det langt færre produkter i norske dagligvarebutikker enn i Sverige og resten av Europa, og det er kun Coop som selger melet jeg bruker (Schär bread mix).

Merking av sponsede innlegg

Dere kan også i fremtiden være sikre på at jeg kommer til å være ærlig i mine produktanbefalinger. Schär sine produkter er nevnt i mange gamle innlegg, disse er på ingen måte sponset, og jeg kommer ikke til å gå gjennom og merke disse som reklame nå som samarbeidet er et faktum. Fremtidige innlegg merkes i henhold til lovverket etter beste evne.

Om Schär

Schär er markedsleder i på det europeiske markedet og størst utvalg av tørrmat, basisprodukter og frosne glutenfrie varer. Schär er en solid merkevare med sterke tradisjoner og kan kjøpes både i Europa og Amerika. Totalt har de ca 130 produkter i forskjellige kategorier i sortimentet sitt.

Annonse

Produktene er 100% naturlig glutenfrie og fri for hvetestivelse.

Les mer om Schär og finn gode oppskrifter på www.schaer.com

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like