fbpx

Melkeallergi: Oppslag til barnehage

Jeg har som mange av dere vet, en liten gutt som ikke tåler melk, og behovet for informasjontil barnehagen var stort.

Han blir heldigvis ikke styggdårlig av det, men jeg kan love dere at vi merker det godt i heimen de gangene det har skjedd en glipp.Mat uten melk til barnehager-1

Jeg laget derfor litt enkel info til barnehagen, som de når har laminert og hengt opp på kjøleskapet, slik at alle ansatte ser det. Jeg vil gjerne ha info til min barnehage!

Oppslaget er laget ut i fra behovet vår barnehage og vi hadde, og brukes av oss og dem i dag. Men jeg ønsker jo at flere kan nyttegjøre seg av det og du kan derfor laste det ned gratis ved å legge igjen e-postadressa di.

Informasjonsmateriellet er tilpasset et melkefritt kosthold, men du kan lett gjøre endringer så det passer glutenfri diett også.

Det står hva han KAN spise, hva han ikke tåler og det står bilder, og infor om hvilke butikker og hvor i butikken de finner produktene. Det skal gjøre det ganske enkelt for dem å finne mat han tåler. Dessuten står det info om å sende meg en mms med innholdsfortegnelse om de er usikre.

Dersom du vil ha tilgang til dokumentet i PDF så du kan føre på ditt barns navn og legge til hvor i ditt nærområde de finner de ulike produktene, kan du bare legge igjen epostadressen din, så får du det tilsendt på epost rimelig kjapt.

Annonse

Håper dette hjelper dere videre!

Jeg vil gjerne ha info til min barnehage!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

4 kommentarer til “Melkeallergi: Oppslag til barnehage”

 1. Anne avatar

  Supert tiltak!

 2. Linn avatar

  takk men hvordan får jeg til å redigere dette dokumentet så det passer oss?

  1. Kathrine avatar

   Da åpner du det i et bilderedigeringsprogam som feks photoshop eller bruker penn og gjør endringer for hånd.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese