fbpx

De ordene kommer jeg nok til å ha med meg så lenge jeg lever. 

Den 22. april var jeg og ca 20 andre vinnere av Sparebank 1 SMNs talentstipend på talentsamling i Trondheim. Tidlig på dagen kom ei dame bort til meg, presenterte seg uten at jeg klarte å oppfatte navnet, og sa nettopp det; “Du forandrer liv Kathrine. Det må du ikke slutte med!”

FB_IMG_1493285870409

Eldar Rønning, Eli Arnstad og jeg

Jeg ble litt satt ut, for da jeg satt og leste beskrivelsene av de andre talentene, følte jeg meg både gammel og rimelig lettbeint i forhold. De andre talentene hadde vunnet store mesterskap på ski, i håndball og boksing, tegnet og gitt ut bøker, redusert drivstofforbruket på skip, laget apper med 800 000 brukere og mye mer. Mens jeg? Jeg følte meg rimelig malplassert rett og slett.

FB_IMG_1493285987863

jeg og Martin Larsen, bokser

så kommer altså denne damen og sier at “du, du forandrer liv”. Da fikk jeg noe å tenke på.

Jeg har alltid vært flink i det jeg gjør, men kanskje flinkest til å være flink. Jeg har aldri fått anerkjennelse for det jeg har holdt på med, og denne dagen ble derfor utrolig spesiell.

FB_IMG_1493285885656

Jeg har drevet bloggen helt uten noen form for finansiering, reklame eller intekter foruten de heftene jeg har solgt. Maten dere ser på bloggen er den vi spiser selv, og bildene knipses mellom bleieskift, matlaging og søskenkrangling. Dette er min lidenskap, hobby og min “strikking”. Rett og slett noe som gir meg energi. Og da er det jo magisk at noen som ikke selv lever på diett liker det jeg gjør!

KathrineKragøeSkjelvan

Jeg fikk 20 000 kroner, og så langt er 10 00 av dem brukt på nytt kamera og snart ny logo. Det er utrolig artig å få muligheten til og ta steget mot å bli litt mer profesjonell. Og det hadde jeg ikke klart uten Sparebank 1 SMN’S stipendordning.

næringstalenter2

Og damen som sa at jeg endrer liv, er ei man absolutt kan se opp til. Hun er fra en familie med mange sterke damer. Hun har sammen med sin søster drevet politikk på høyt nivå og er i dag Konserndirektør i Sparebank 1 SMN. hun heter Eli Arnstad og fortalte meg at jeg endrer liv. Det lever denne slitne småbarnsmora fra Sjuramyra lenge på.

Annonse

Litt bilder fra dagen

Alle foto Mats Kalland/PK foto

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.