fbpx

Skattekiste som ungene kaller det, eller fisk i folie som jeg kaller det er super hverdagsmiddag. Ganske så enkelt når alt kommer til alt, og mye kan ordnes dagen i forveien – det liker jeg! Rosa og hvit fordi det er både torsk og laks i pakka.

skattekiste3

Du trenger:
4 små torskefileter
4 laksefileter4 vårløk
4 gulrrøtter
1/2 brokoli
1/4 blomkål
1 ss olje

Saus:
1 ts ingefær
Litt pepper
4 ss glutenfri soyasaus
4 ss glutenfri søt chilisaus

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Sett ovnen på 200 grader. Finn frem 4 like store flak med aluminiumsfolie og en ildfast form. Skjær gulrot i staver, vårløk i ringer og blomkål og brokoli i buketter. Skjær fiskefileten i 2 og ha over olje, fisk og grønnsaker i like store mengder på alle foliebitene. Hell over sausmengde etter ønske og pakk sammen foliepakkene så det ikke slipper ut noe fukt. Sett dem i den ildfaste forma og stek i ca 15 minutter.

skattekiste4Server med poteter, ris, quinoa eller bare som de er!

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.