fbpx

Ukene forsvinner før jeg får sukk for meg i jobbseminarer på andre siden av landet, påbygg, kjøp av dørhåndtak, foreldresamtaler og andre mer eller mindre viktige ting en småbarnsfamilie i full jobb møter på i hverdagen.

Derfor er det for meg ekstremt viktig å ha en plan for middager hver uke.

Denne uka er planen som følger:

Middagspølse med rotmos og brun saus
Coop har gluten- og melkefrie middagspølser barna våre liker. Til pølsene laget jeg rotmos på mandelpotet og frosne lapskausgrønnsaker – enkelt og godt!

Pannestekt torsk med potet og råkost
Torsk stekt i panna, servert med bacon, kokt mandelpotet og råkost av gulrot og grønt eple. Ungene elsker det!

Hjemmelaget tomatsuppe med kyllingkjøttboller
Det geniale med å lage tomatsuppe, er at den kan brukes til så mye. Restene bruker jeg gjerne på pizza på lørdag kveld. Kjøttbollene lager jeg enkelt med det krydderet jeg har – eller ønsker.

Pannekaker
Pannekaker er en slager for barn, jeg liker å lage dem litt grove, også har vi alltid flesk til – alltid! Gutta spiser som hester, og det er godt for små kropper.

Hjemmelaget Taco
Se mine beste tips for knalgod taco!

Annonse

Risengrynsgrøt
Risengrynsgrøt er noe vi har fast hver lørdag, metter ikke all verden, men er varmt og godt. Også er det en fin unnskyldning for å spise pizza alene med mannen på kvelden!

Oksestek
Oksestek er så utrolig godt, jeg lager den rosa med deilig saus og hasselback-poteter….mmmm!

Blogglisten hits

2 Comments on “Kjapp ukemeny

  1. Lager du hasselbackpoteter med eller uten melkefri ost? Har aldri kommet på at jeg som ikke tåler melk kan lage det 🙂

    • Skal innrømme at jeg ikke er oppvokst med ost på hasselbackpoteter, bare masse smør, salt og pepper – så den problemstillinga ar ny for meg!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.