fbpx

Små barn skal ikke ha sukker, men de liker det søtt. Små barn som min pode på 8 mnd vil helst spise selv. Og han på straks 4 år, han er vill etter vafler – og det er i grunn mora og! Hva er vel da bedre enn å lage skikkelige gode vafler som egner seg både til frokost, lønsj, kvelds- og turmat?

Du trenger:
1 moden banan
1 egg
4 dl mel (blanding av havre- og lys melmix evt også mandel)
5 dl melk etter ønske (soya, ris, kokos, mandel)
2 ss olje/margarin/kokosfett
1 ts bakepulver
kanel, vanilje el.

Mos bananen godt med en gaffel eller liknende, pisk inn eggene og ha over det tørre og det våte. La svelle i 10 minutter før steking. Nytes godt både over og under tregrensa med feks kyllingpålegg, salami eller naturell.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.