Barnevennlige banan- og havrevafler

Små barn skal ikke ha sukker, men de liker det søtt. Små barn som min pode på 8 mnd vil helst spise selv. Og han på straks 4 år, han er vill etter vafler – og det er i grunn mora og! Hva er vel da bedre enn å lage skikkelige gode vafler som egner seg både til frokost, lønsj, kvelds- og turmat?

Du trenger:
1 moden banan
1 egg
4 dl mel (blanding av havre- og lys melmix evt også mandel)
5 dl melk etter ønske (soya, ris, kokos, mandel)
2 ss olje/margarin/kokosfett
1 ts bakepulver
kanel, vanilje el.

Mos bananen godt med en gaffel eller liknende, pisk inn eggene og ha over det tørre og det våte. La svelle i 10 minutter før steking. Nytes godt både over og under tregrensa med feks kyllingpålegg, salami eller naturell.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.