fbpx

Pasta er enkelt og greit, godt og rimelig. Lager man en stor porsjon har man attpåtil frokost dagen derpå – det passer hvertfall meg veldig godt!

Du trenger

1 pk bacon
1 pk bogskinke
Fussili
Soltørket tomat
Saus:
Mandelmelk
Potetmel
Melange uten melk
Kyllingkraft
Røst pesto (uten melk, fås kjøpt på bla spar og coop)
Hvitløk
pepper
salt
 
Lag hvit saus av potetmel, margaring og soyamelk. Ha i litt kyllingkraft, pesto, hvitløk og pepper etter eget ønske. Smak til med salt og pepper. La sausen stå og småkoke mens du gjør klart resten.
Kutt bacon i små terninger og stek sprøtt. Skjær skinke i biter og ha over i panna. Kok pasta og ha alt over i en ildfast form og tilsett finhakket soltørket tomat. Bland alt godt og servér.
Smaker godt med ferskt brød til.

2 Comments on “Pasta med soltørket tomat og bacon

  1. Super blogg.ble så glad da jeg kom over bloggendin i dag. Har en datter på snart 6 år som nå har gått på melke og glutenfri diett i to mnd. Melkefritt har hun gått på hele livet så det er vi vant til men når vi skulle kutte gluten ble det litt verre. Men nå skal jeg la meg inspirere og forsøke noen av oppskriftene dine. 🙂

  2. Hei!
    Tuuusen takk for god inspirasjon i to vanskelige perioder. Både i år og i fjor har jeg hatt en periode hvor jeg ikke tåler melkemat, på grunn av en magesykdom jeg har. I fjor var jeg veldig fortvilet, og trodde ikke det var mulig å spise noe godt. Men så fant jeg bloggen din! Jeg har prøvd flere oppskrifter, med og uten hell, og noen har til og med blitt favoritter!
    Så denne gangen på melkefri-diett går det veldig bra:) Skal prøve meg på flere retter, den største utfordringen er middag.

    Hilsen fra stor beundrer, Maren

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.