fbpx

Det begynner å bli en stund siden jeg fylte ut skjema på semperglutenfritt.no for å få tilsendt produkter i posten, og her i forrige uke lå det plutselig pakke i gangen da jeg og krapylet våknet fra formiddagsduppen vår.

Pakken inneholdt Semper grov mix, Semper Makaronni og Semper grovknäcke og et oppskriftshefte.
Både Grov mix og makaronni går det store mengder av her i huset, grovknäcke derimot…..

Makaronni:
Jeg bruker makaronni i tomatsuppa, og i tillegg har jeg ikke helt kommet over nuddelstadiet fra studietida, og synes det kan være knallgodt med makaronni kokt i altfor mye buljong og krydder 🙂

Annonse

Grov mix:
Brukes i både i brød av mange ulike slag og pizza. Jeg har brukt grovt mel i de aller fleste brød med unntak av foccacia, og i de eltefrie brødene er det greit med litt annet enn bare fint mel. I pizzaen bruker jeg ofte det grove melet til å bake ut med eller tilsetter en liten neve om det trengs mer tørt – enkelt og greit!

Grovknäcke:
Grovknäcke derimot er ikke en favoritt hos meg siden det både knuses bare du ser på det og i tillegg er utrolig smakløst og hakket for sprøtt. Hva kan det da brukes til? Jo jeg knuser det helt i småsmuler og bruker det til panering av svin og kylling! Jeg sparer på alle de knuste bitene jeg ikke spiser til frokost og lunsj og venter til jeg har tilstrekkelig til panering – enkelt og greit!

Hva bruker dere disse tre produktene til? Og hva mener dere om kvaliteten?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.