fbpx

I dag tenkte jeg å prøve noe nytt etter oppskrift på dagbladet.no – empenadas. Det så utrolig godt ut,  og jeg tenkte at det kan da umulig være så vanskelig……

Empenadas er enkelt forklart kjøttdeig med mye smak bakt inn i butterdeig/paideig. Paideigoppskrift fant jeg her, men siden jeg ikke brukte finax (?), men Schär bread mix, ble det hele en meget smuldrete affære…..

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Man kan trygt si at det ikke ble middag ut av det da det rett og slett var uspiselig!


Resultatet var at resten av fyllet (som det heldigvis var noe igjen av) havnet på en pizzabunn som pt. står i ovnen. DET derimot, blir alltid godt!

4 Comments on “En annerledes matblogg

 1. Hei
  Jeg er veldig glad for at jeg har kommet over bloggen din. For det første har jeg ganske nylig funnet ut at jeg er intolerant mot melkeprotein, for det andre er jeg en “oppskriftsjunkie”.
  Leste bloggen din for første gang i dag og har allerede prøvd innbakt pizza, nam nam ; )
  Setter utrolig pris på at det finnes sånne som deg som deler erfaringer og kunnskap med sånne som meg som søker informasjon og inspirasjon.

  Jeg har ett par spørsmål:
  Hvor får du kjøpt Cheezley?
  Du skriver at du ikke bruker Soyamelk annet enn til baking – hvorfor?

 2. Cheezley kjøper jeg på meny – den er ikke veldig god dessverre, men til enkelte ting smaker det greit……Jeg har tidligere ikke brukt soyamelk i kaker, til middag osv. da jeg er redd jeg ikke tåler det godt nok siden proteinet i soya er så altfor likt deti melk. Jeg har over tid prøvd meg frem og kommet frem til at det går rimelig greit 🙂

 3. Ja, moro når ting ikke blir som man hadde forestilt seg 😉
  Idag ble jeg glad når jeg fant en ferdigrett som er gluten og melkefri: Rema 1000 sin Chili con carne. Man må jo ha ris og salat i tillegg, da.
  Den meksikanske tomatsuppen med kylling gikk også an, tror jeg. Yei!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.