fbpx

I dag hadde jeg min første dag i ny jobb – jeg har med andre ord sluttet i Astma- og allergiforbundet, og jobber nå hos fylkesmannen! Det er jo det jeg har hatt ambisjoner om siden seinest halvveis i studiene mine. Så får vi se da, om det lever opp til forventningene!

I tillegg må jeg jo nevne at jeg også – endelig – har fått se artikkelen med meg selv i NPIF nytt. Medlemsbladet til Norsk Proteinintoleranseforening. Veldig bra artikkel hvor dere kan lese litt mer om meg og bloggen. Bildet dere ser er jo bare fantastisk koselig – meg i lusekofte med fjordingen min Ashley og lissjtuppa Sunrise på snaue 80 cm.

Annonse

Bloggen håper jeg at jeg fortsatt evner å holde ved like – jeg ksla i hvertfall gjøre en hederlig innsats!
Nå har jeg huset for meg selv mens mannen er til fjells med hundene. Og hva gjør damer når de er alene i et gammelt hus? Jo de maler, drikker Pepsi max og spiser potetgull – med maling i håret!

Ha ei riktig god helg jenter!

2 Comments on “Nye utfordringer i hverdagen!

  1. Gratulerer med ny jobb!

    Ja håper virkelig du fortsetter å blogge!
    Jeg finner mange gode tips her, takk!
    Pepsi Max og chips…i morgen;) Kos dere;)

    Helgeklem fra meg;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.