fbpx

Da je studerte ble det i overkant mye wok til tider og jeg må derfor innrømme at jeg ikke er like flink til å lage det nå som jeg var dengang. Den an hadde jeg skapet fyllt med sesamolje og andre godsaker for å lage spennende retter – nå blir det wok med saus til meg og naturell til mannen – men godt, det er det fortsatt!

Du trenger
strimlet svinekjøtt av to flatbiffer
1 spisspaprika i ringer
1 rødløk i båter
4 vårløk i ringer
2 mellomstore gulrøtter i smale stenger
Noen buketter brokkoli
Tommelstor inefær (finhakket)
1/2 kinesisk hvitløk
1 ts chili pasta
Soyasaus
Ris
Kok ris etter anvisning på pakken. 
Kutt opp alle grønnsakene og strimle så svinekjøttet, ha olje i bunnen av woken, og varm opp til det bobler rundt stekespaden. Vend kjøttet ofte, og ha over litt soyasaus. Ha så over grønnsakene og vend ofte, smak til med krydder om ønskelig.
Serveres med søt chili saus eller annen saus du liker. Topp gjerne med cashew nøtter
– men husk at disse er salte!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.