Pølseoppskrifter

Jeg har lenge savnet pølser å spise, men da først og fremst savnet gamle gode travere som middagspølser med brun saus og grillpølser på bål. Da Leiv-Vidar kom med sine pølser fikk jeg endelig noe godt å spise på pølsefronten. I tillegg har jeg funnet litt her og der i Sverige. Det har etterhvert blitt noen pølsemåltider som feks. pytt i panne og tomatsuppe med pølsebiter. Men, hva annet kan jeg gjøre med pølsene?

Noen som har forslag på hva jeg kan lage med pølser? Her ser dere hva jeg tidligere har laget.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s