fbpx

I dag fikk jeg en god idé til den lange reisen jeg skal ut på i morgen – jeg blandet biter av Chorizo inn i brødeigen og håpte på det beste! Igjen gjorde jeg alt på slump – så oppskriften er litt svevende kan du si:

Jeg brukte:
1 ss tørrgjær
En litt stor dæsj Schär bread mix
En solid dose varmt vann
ganske mye olivenolje
salt, paprika og tørkede urter
 
Bland alt sammen til en passe fast og fin deig, hell over chorizo i småbiter og få dem godt inn i deigen. La deigen så heve over varmt vann i en liten halvtime, strø over litt paprika og olivenolje før steking.
Stekes på 180 grader i ca 40 minutter.


Serveres med Toro gluten- og melkefri tomatsuppe eller hjemmelaget suppe.

1 Comment on “Pølsebrød – brød med pølsebiter

  1. Denne skal jeg absolutt prøve (denne også ;-)) Har en sønn som ikke syns at det glutenfrie brødet smaker så godt som skolemat.
    Her har man jo alt i ett.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.