fbpx

Du trenger:
500 gr kyllingkjøttdeig
1 egg
1 ts finmalt sort pepper
1 ts salt
1 ss finhakket fersk basilikum
1 ts spisskummen
1 ts tørket oregano
1 ts tørket rosmarin
Gjør så her:
Bland det hele sammen i en bolle, form til middels store kaker og stek dem på høy temperatur til de har en fin skorpe. Hell så over tomatsaus (Barilla basilico er god og gluten- og melkefri!). Hell over ca 1-2 dl. vann i tillegg. La det hele stå og trekke i ca 15 minutter til kakene er ferdige.
Serveres med pasta, salat og hvitløksbrød.
Hvitløksbrød kan du enkelt lage med utgangspunkt i schär sine fine chiabattaer;
Bland melange (uten melk og salt) med salt, urter og hvitløk (granulat, fersk eller syltet), smør et solid lag på brødet og sett det inn i kald ovn. Varmes i ovnen helt til temperaturen har nådd 175-180 grader! 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.