fbpx

Som skrevet tidligere er curry noe av det beste jeg vet, jeg har allerede lagt inn en oppskrift på kyllingsuppe med karry, men nå skal dere få oppskrift på kylling i curry med kokkosmelk og andre herligheter!!

Du trenger:
2 kyllingfileter
1/2 rød paprika
En tommelstor bit ingefær eller 1 ts tørket ingefær
1-2 dl Kyllingkraft (utblandet!!)
1 ss tomatpurré
1 ts hvitløk (på glass)
1 ts cilli (på glass)
1/2 gul løk
1 til 2 gulrøtter
3 ss curry (jeg bruker den du ser til høyre)
1 liten boks kokosmelk (Santa Maria)
2-3 ss glutenfri soyasaus

Annonse

Gjør så her:
Skjær kyllingen i litt gode terninger, ingefæren skrelles og kuttes i små biter. Kutt grønnsakene i staver. Bland curry og olje i en wok eller kjele. Pass på at det dekker hele pannebunnen. Varm det opp til det begynner å boble og tilsett så kjøttet. La kjøttet bli brunet og tilsett så grønnsaker, chilli, hvitløk og ingefær. La det steke en liten stund og ha deretter over kokosmelk og soyasaus. Spe med litt kyllingkraft til du får ønsket konsistens. Ha så oppi tomatpurré og rør godt. La retten småkoke i et kvarter. Smak til med salt om nødvendig.

Retten serveres med ris eller pommes frittes – begge deler smaker veldig godt til!!

You might also like:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.