fbpx

Siden Coop OBS har kjørt kjempekampanje med 40% på alle Leiv Vidar pølser har jeg fyllt opp fryseren med grill, wiener og middagspølser. Disse er som kjent “allergenfrie” og trygge for så nær som alle!! I tillegg er de utrolig gode! (det var dagens reklame).

Siden jeg og min kjære (og begge hundene) var en tur på Østlandet i helga, fikk jeg endelig anledning til å gå i en ordentlig matbutikk igjen; Ultra er en butikk jeg savner…..der kan jeg gå og bare hente inspirasjon!! I tillegg har de bra utvalg i glutenfrie matvarer og jeg kan enkelt finne mat jeg tåler. Det er like artig hver gang å finne mat jeg hadde glemt eksisterer, denne gangen var det Toro sin Tomatsuppe jeg gjenfant!

Den er ikke veldig god som den er, men med litt urter, hvitløk, spiskummen, paprika, chilli, pesto……alt hva hjertet måtte ønske av krydder, er det absolutt verdt å betale ca 70 kroner for en så stor pose!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Her forrige dagen kokte jeg opp suppe, tilsatte krydder og biter av Leiv Vidar pølser og serverte det med Semper glutenfri makaronni og hjemmelaget foccacia – det blir ikke bedre enn det på en kald kveld!

Nå lager jeg viltgryte til middag til to våte og kalde menn som har vært i fjellet og leita sau. Så håper jeg det smaker!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.