Kathrines Toscanske koteletter

Jada, en helt vanlig trøtt mandag er faktisk dagenf or å gjøre noe helt nytt!
Min kjære kjøpte mandelpotet (finnes ingen over, ingen ved siden – potetmessig altså, ok på mannesiden også 🙂 ) og jeg hadde kjøpt svinekotteletter i forgårs så i dag blei det prøving!

Bruna kotteletter med toscanakrydder på hver side i ca 5 minutter, helte deretter over litt vann så det fresa godt. Vannet dekket bunnen i panna. Helte deretter oppi litt kyllingfond (finnes ikke svinefond tror jeg??!) den jeg fant som er gluten- og melkefri heter touch of taste og ble innkjøpt på ICA i Åre. Tilsatte deretter litt ferk hakket hvitløk og litt soltørka tomater på glass. Lar det hele koke og tilsetter litt sitron fra sånn gul flaske og lar det koke 🙂 og jada – kotlettene er i panna hele tida! Ta ut kotlettene og jevn sausen med litt maizena!

Potetnene steker seg selv i båter i ovenen og salaten smeller du sammen på en to tre!

One Comment Add yours

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.