fbpx

Jada, en helt vanlig trøtt mandag er faktisk dagenf or å gjøre noe helt nytt!
Min kjære kjøpte mandelpotet (finnes ingen over, ingen ved siden – potetmessig altså, ok på mannesiden også 🙂 ) og jeg hadde kjøpt svinekotteletter i forgårs så i dag blei det prøving!

Annonse

Bruna kotteletter med toscanakrydder på hver side i ca 5 minutter, helte deretter over litt vann så det fresa godt. Vannet dekket bunnen i panna. Helte deretter oppi litt kyllingfond (finnes ikke svinefond tror jeg??!) den jeg fant som er gluten- og melkefri heter touch of taste og ble innkjøpt på ICA i Åre. Tilsatte deretter litt ferk hakket hvitløk og litt soltørka tomater på glass. Lar det hele koke og tilsetter litt sitron fra sånn gul flaske og lar det koke 🙂 og jada – kotlettene er i panna hele tida! Ta ut kotlettene og jevn sausen med litt maizena!

Potetnene steker seg selv i båter i ovenen og salaten smeller du sammen på en to tre!

1 Comment on “Kathrines Toscanske koteletter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.