fbpx

Let er du etter oppskrift på et skikkelig godt og enkelt lyst glutenfritt brød? Her får du oppskrift på et deilig glutenfritt brød som også er eltefritt. La det heve lenge og la smakene utvikle seg. Sakte.

Annonse

Lyst glutenfritt brød

Dette lyse glutenfrie brødet er vel nesten så nært glutenfri loff du kan komme på mange måter. Det er lyst, har sprø deilig skorpe og passer perfekt til salat, suppe og som sandwich med masse deilig pålegg. Det er bare fantasien som setter grenser for deg!

Tålmodighet er en dyd

Brødet har hevet i rund hevekurv i mange timer, og fått sitt karakteristiske utseende av ringene i kurven, før det ble stekt på høy varme. For å forsikre deg om at brødet ikke klapper sammen, må du dessverre vente til det er heeeeeelt avkjølt før du skjærer i det. Klarer du det? Og du? Husk å ha godt med mel til utbaking og hevekurv, det trengs!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.